om Pirates

Klikk deg inn på en av undermenyene i "Om Pirates" for mer informasjon. 

Kristiansand Pirates


Kristiansand Pirates er en basketballklubb hjemmehørende i Kristiansand. Klubben er en videreføring av Våg Basket og Grim Basketballkubb. Klubben fikk navnet Pirates på tidlig 2000-tallet, da BLNO ble dannet.[1] Klubben tok navnet Pirates, ettersom alle lag i BLNO skulle ha et såkalt kunstnernavn. Med en av Sørlandets hovedattraksjoner i Dyreparken og Kaptein Sabeltann som inspirasjon, falt valget raskt på "Pirates".Kristiansand Pirates deltok i BLNO i perioden 2000-2011. Det ga publisitet og god publikumsoppslutning, der mange spennende og dyktige spillere fra både innland og utland var på laget i tillegg til spillere fra landsdelen. Etterhvert bestemte klubben seg for å spille nasjonal 1.divisjon og gjorde dette til denne divisjonen ble oppløst og har etter det spilt regional 1.divisjon på Sørlandet. 

Fra og med sesongen 19/20 så har klubben hatt stor vekst og er blitt til en av Norges største basketballklubber med tanke på antall aktive spillere. Dette er også sesongen hvor klubben begynte å konkurrere i Danmark. Pirates sender nå årlig senior og junior-lag til Danmark for å konkurrere i tillegg til å stille lag i lokale serier i Norge. 

For mer informasjon om Pirates, sjekk Wikipedia:  

 
 

OM PIRATES


Pirates er Sørlandets største basketballklubb. Vårt hovedfokus er å skape aktivitet for barn og unge i alderen 8-19, men vi har også flere aktive seniorlag for både herrer og damer.


Vi holder til i Vågsbygdhallen og Idda Arena, samt diverse gymsaler rundt om i Kristiansand. Se fanen "Våre lag" for mer info om hvor det enkelte laget trener og deres treningstider.

Støtt oss med din grasrotandel!

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å støtte oss i Kristiansand Pirates uten at det koster deg noe!


Hver gang du spiller går inntil 7% av din innsats til oss - men det påvirker ikke din innsats, premie eller vinnersjanser. Det er vinn-vinn for oss alle.


Søk opp KRISTIANSAND BASKET på www.norsk-tipping.no, eller send SMS med

"Grasrotandelen 979335504" til 60000.

Copyright 2021 @ Kristiansand Pirates. All rights reserved