Våre lag

Her finner du en oversikt over våre lag


Aldersbestemte lag har benevningen U10/U12 etc. Dette betyr at spilleren fyller like mange år som tallet som står etter U ila året når sesongen slutter. F.eks betyr det at en U12 spiller i sesongen 2022/2023 fyller maks 12 år ila året 2023.


Våre U8 og U10 lag er mix-lag, altså for både gutter og jenter. F.o.m. U12 deles disse i egne gutte- og jentelag, dette betegnes med en G eller J etter aldersklassen, f.eks U15J betyr U15 jenter.

Hvorfor begynne med basket?


Basketball er den nest mest populære idretten i hele verden med mange utøvere på verdensbasis. For å lykkes må man utvikle kameratskap med sine lagkamerater, tekniske og taktiske ferdigheter og utvikle seg fysisk. Alt dette bidrar til at vi mener at basket er en fantastisk idrett for alle barn og unge da man må jobbe med det sosiale, fysiske og mentale for å lykkes. På banen er man 5 personer av gangen og alle er involverte. Det er en meget progressiv idrett der regler endres/tilrettelegges nesten årlig slik at barn og unge skal lykkes mest mulig og oppleve tilhørighet og mestring.

Mestparten av vår virksomhet er innendørs, men basketball er en veldig inkluderende og lett tilgjengelig idrett utendørs så man kan drive med basket året rundt!


Hvorfor Pirates?

Her i Kristiansand Pirates tror vi på at vi blir best dersom flest mulig kommer seg lengst mulig. Vi unngår å "toppe" lag og har som hovedfokus å utvikle flest mulig basketballspillere som har de beste forutsetningene når de er 18-19 år gamle. Vi som klubb har alltid vært stolte av å ha så mange medlemmer med ulike bakgrunn og tar stolthet i vår streben etter å være inkluderende for alle barn og unge uansett bakgrunn eller kjønn.  

OM PIRATES


Pirates er Sørlandets største basketballklubb. Vårt hovedfokus er å skape aktivitet for barn og unge i alderen 8-19, men vi har også flere aktive seniorlag for både herrer og damer.


Vi holder til i Vågsbygdhallen og Idda Arena, samt diverse gymsaler rundt om i Kristiansand. Se fanen "Våre lag" for mer info om hvor det enkelte laget trener og deres treningstider.

Støtt oss med din grasrotandel!

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å støtte oss i Kristiansand Pirates uten at det koster deg noe!


Hver gang du spiller går inntil 7% av din innsats til oss - men det påvirker ikke din innsats, premie eller vinnersjanser. Det er vinn-vinn for oss alle.


Søk opp KRISTIANSAND BASKET på www.norsk-tipping.no, eller send SMS med

"Grasrotandelen 979335504" til 60000.

Copyright 2021 @ Kristiansand Pirates. All rights reserved